info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Otogarın Bayrama Kadar Açılması Hedefleniyor

Çerkezköy Şehirlerarası Otogar’ının Kurban Bayramında hizmete açılması hedefleniyor.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR
 
Projesini Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in hazırladığı Yeni Otogar Binası’nın Kurban Bayramına yetiştirilerek hizmete açılacağı öğrenildi. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre inşaatı tamamlanan Yeni Otogar’ın çevre düzenlemesi ile çevre aydınlatma altyapı çalışmalarına başlandığı ifade edildi. Yetkililer bayrama kadar çalışmaların tamamlanarak yeni otogarın hizmete açılmasını hedeflediklerini belirtirken, sinyalizasyon alt yapısının tamamlandığı ve karayollarından alınan onay ile kavşağın oluşturulacağı öğrenildi. 
 
OTOGAR MERKEZİ BİR KONUM KAZANDI
 
2 bin 720 metre kapalı alana sahip olan yeni otogar binasının etrafına 180 metrelik istinat duvarı yapılırken, Çerkezköy Şehirlerarası Otogarı'nda toplam 10 adet yazıhanenin yanı sıra 5 adet dükkan, cafe, mescit, abdesthane, berber, terzi, sağlık birimi, çocuk bakım odası gibi birimler yer alacak. Yeni Otogar Binası'nın modern ve konforlu olacağını belirten yetkililer ayrıca modern mimarisi ile ilçeye ayrı bir hava katacağını belirttiler. Kızılpınar ve Veliköy'ün de Çerkezköy'e bağlanması ile birlikte yeni Otogar'ın daha merkezi bir konum kazandığını söylendi. 
 
KÖY MİNİBÜSLERİ DE YENİ OTOGARI KULLANACAK
 
Yapılacak olan Çerkezköy Şehirlerarası Otogarı'nda 10 otobüsün aynı anda peronlara yanaşarak, yolcu indirip-bindireceğini ifade edilirken, Köy Minibüslerinin de yeni Otogarı kullanacağını belirtildi.