info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Polisten Kaçarken Eroini Camdan Attılar

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde polisin şüphe üzerine durdurmak istediği araçtakiler kaçmaya başlayınca kovalamaca yaşandı.15 dakika süren kovalamacanın ardından otomobil durdurulurken, şüphelilerin kaçarken camdan attığı 130 gram eroin bulundu.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde polisin şüphe üzerine durdurmak istediği araçtakiler kaçmaya başlayınca kovalamaca yaşandı. 15 dakika süren kovalamacanın ardından otomobil durdurulurken, şüphelilerin kaçarken camdan attığı 130 gram eroin bulundu.

Devriye gezen polis ekipleri, şüphe üzerine içinde için de 3 kişinin bulunduğu 22 AZ 081 plakalı otomobili Omurtak Caddesi üzerinde durdurmak istedi. Şüpheliler polisin 'Dur' ihtarına uymayınca kovalamaca yaşandı. Çok sayıda ekibin katıldığı kovalamacanın ardından şüpheliler yanlarında bulunan bir paketi otomobilin camından atarak kaçmayı sürdürdü. 15 dakika süren kovalamacanın ardandan otomobil Namazgah Sokağı trafiğe kapatan ekipler tarafından durduruldu. Otomobil sürücüsü K.A. ile yanındaki arkadaşları S.T. ve S.B. gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada bir şey bulunamazken, şüphelilerin attığı pakkette 130 gram eroin ele geçirildi. Soruşturma sürüyor.