info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Romanların Kan Davasına Polis Engel Oldu

Tekirdağ da, Romanların yoğun yaşadığı Aydoğdu Mahallesi nde iki gündür devam eden, kadınların ve çocukların da karıştığı husumet kavgasında dede ve torunu pompalı tüfekle yaralandı.

 

Tekirdağ Aydoğdu Mahallesi'nde iki aile arasında, altı yıl önce başlayan ve uzun süredir devam ettiği belirtilen husumet yeniden alevlenince, çok sayıda polis kuvveti sevk edilen mahallede olaylar güçlükle engellendi. Bugün yeniden birbirine giren taraflar bu kez tüfeklerle birbirine saldırdı. 
 
Yaşanan silahlı kavgada H.E. (62) ve torunu N.E. (17), çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri olayların daha fazla büyümemesi için mahalleyi çok sayıda ekiple abluka altına alarak belirlenen adreslere nokta baskınlar yaptı.
 
Arama yapılan evlerden çok sayıda kesici alet, çift kırma tabir edilen av tüfekleri, bunlara ait çok sayıda fişek ve iki adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyon sırasında yaralama olayına karıştığı belirtilen R.C., S.C. adlı zanlılar ile karşı taraftan A.E., H.E. gözaltına alındı. Zanlılar, polisteki sorgulamaların ardından çıkarıldıkları mahkemece serbest kaldı.