info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sakarya Gönül Köprüsü Projesi nde Tekirdağlı Öğrencileri Ağırlayacak

Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından İlki Geçtiğimiz Yıl Düzenlenen Gönül Köprüsü Projesi Bu Yılda Sürüyor.

Doğu-batı Arasında Gezilerin Düzenlendiği Gönül Köprüsü Projesi Kapsamında Tekirdağ dan 120 Öğrenci Öğretmenleriyle Birlikte 1 Temmuz Çarşamba Günü Sakarya ya Gelecek.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen Gönül Köprüsü Projesi bu yılda sürüyor. Doğu-Batı arasında gezilerin düzenlendiği Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Tekirdağ dan 120 öğrenci öğretmenleriyle birlikte 1 Temmuz Çarşamba günü Sakarya ya gelecek.
Sakarya da beş gün kalacak olan konuk öğrenciler Sakarya nın tarihi ve turistik yerlerini gezecek. Kredi Yurtlar Kurumu nda barınacak misafir öğrencilere, Sakarya Sanayi ve Ticaret Odası (SATSO), Adapazarı Belediyesi, Sakarya Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Hendek Belediyesi, Adapazarı Ticaret Borsası, Akyazı Belediyesi, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve çeşitli kuruluşlar tarafından kahvaltı ve yemek ikramları yapılacak. Beş günlük programın son iki günü mihmandar aileler tarafından gezdirilecek olan Tekirdağlı öğrenciler 7 Temmuz Salı günü Sakarya dan ayrılacak.
Turkcell tarafından desteklenen Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Sakarya dan 13 okuldan seçilen 120 öğrenci de 2 Temmuz Perşembe Günü Tekirdağ a gidecek. Gönül Köprüsü Projesi nin iki yıldır organizasyonunu yürüten İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Sarık, misafir öğrencilerin Sakarya da en iyi şekilde ağırlanması için her türlü hazırlığın yapıldığını belirterek, projeye destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.