info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Saray Trafik Şube Amirliği’nde görev değişimi

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan atamayla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’ne atandı.

DÜN GÖREVE BAŞLADI
 
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği, yaklaşık bir yıl önce yaşanan sel felaketinin ardından hizmet binasının kullanılamaz hale gelmesi nedeni ile Kapaklı Polis Merkezi’ne taşınmıştı. Daha sonra yapılan görev değişikliği kapsamında Necmi Arpacı’dan boşalan Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği görevine Komiser Aykut Civan getirilmişti.  Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’nin başına Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Emniyet Amiri Ekrem Çiçek getirildi. Dün sabah erken saatlerde Çerkezköy'e gelen Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, göreve başladı.
 
 
5 POLİS MEMURUNUN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ
 
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan rotasyonla, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli beş polis memurunun da görev yeri değiştirildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Memurları Bülent Eğlengül, Ahmet Topaloğlu, Mustafa Polat, Hayrettin Gencer ve Tunay Kartal’ın görev yerleri Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından değiştirildi. Yapılan görev yeri değişikliği ile polis memurlarından Bülent Eğlengül ve Ahmet Topaloğlu Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevlerine devam edecek. Polis memuru Mustafa Polat Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü, polis memuru Hayrettin Gencer Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve polis memuru Tunay Kartal da Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapacak.