info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sitespor Kartalspor’u 4 Golle Geçti

Tekirdağ U-15 Ligi B Grubu 12.hafta karşılaşmasında Sitespor U-15 Futbol Takımı ile Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı karşı karşıya geldi.

Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Sitespor U-15 Futbol Takımı karşılaşmadan da 4-0’lık galibiyet ile ayrılarak puanını 25’e yükseltti. 
 
Tekirdağ U-15 Ligi B Grubu’nda Kapaklı derbisinde son gülen Sitespor U-15 Futbol Takımı oldu. Karşılaşmaya Sitespor U-15 Futbol Takımı etkili başladı. Karşılaşmanın başlangıcında savunma ağırlıklı bir oyun sergileyen Kapaklı Kartlaspor U-15 Futbol Takımı kontra ataklarla gol aradı. Fakat konuk ekip pozisyona girmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında etkili hücumlar geliştiren Sitespor U-15 Futbol Takımı Furkan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. 
 
Golün ardından rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi veren Sitespor U-15 Futbol Takımı, bir yandan da Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımının beraberlik arayışını önlemeye çalıştı. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla etkili hücumlar geliştiren Sitespor U-15 Futbol Takımı Furkan Şerioğlu ve Göksel ile yakaladığı organize hücumlarda istediği ikinci golü bulamadı. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı ise kontra ataklarla beraberlik golünü aramasına rağmen Sitespor U-15 Futbol Takımı savunmasını geçemedi.
 
Sitespor U-15 Futbol Takımı karşılaşmanın 25.dakikasında farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen Sitespor U-15 Futbol Takımı atağında Göksel Furkan Köse’yi topla buluşturdu. Seri çalımlarla ceza sahası içine giren Furkan Köse düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında karşılıklı ataklar yapıldı. Ataklarını devam ettiren Sitespor U-15 Futbol Takımı ilk devre tamamlanmadan Göksel’in ayağından bir gol daha bularak skoru 3-0 yaptı. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Sitespor U-15 Futbol Takımının3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. 
 
Karşılaşmanın ilk devresini üç farklı üstünlük ile tamamlayan Sitespor U-15 Futbol Takımı ikinci devreye de etkili başladı. İkinci devrenin ilk dakikalarında Sitespor U-15 Futbol Takımı kontrollü bir oyun sergilerken Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı ise atak bir oyun sergiledi.3-0’lık skor üstünlüğünü iyi değerlendiren Sitespor U-15 Futbol Takımı rakibine gol fırsatı tanımadı. Ataklarını sürdüren Sitespor U-15 Futbol Takımı dördüncü golünü 60.dakikada ilk golün sahibi Furkan Şerifoğlu’nun golü ile karşılaşmada skoru 4-0 yaptı. 
 
Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Sitespor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Rakibinin etkili hücumları karşısında çaresiz kalan Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı ise en az bir gol için mücadele verdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka Sitespor U-15 Futbol Takımı’nın 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Sitespor U-15 Futbol Takımı puanını 28 yaparken, Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı ise 19 puanda kaldı.