info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sticker’lı İşyerlerinde Engellilere Yüzde 50 İndirim

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren Tatlı Kardeşler Organizasyon sahibi Kenan Tatlı, organizasyon işlerinde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerine indirim sağlayacaklarını söyledi.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden Kenan Tatlı, Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile engelliler ve ailelerine yapacakları organizasyon indirimleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Tatlı Kardeşler Organizasyon ile anlaşma sağladıklarını kaydeden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Geçmiş dönemlerde çalışmalar yapmıştık ve bunlar büyük ses getirmişti. Çalışmalarımızı yakından takip edenlerle sözleşme imzaladık. Atatürk Caddesi’nde birçok iş yerinde Sticker çalışmalarını görebilirsiniz. Kenan Tatlı bizim derneğimizin gönüllü üyesidir. Dört yıldır da bu organizasyonları yapıyor. Bu yıl da işi profesyonelleştirmek istedik ve imza altına aldık. Engellilerimize yüzde 50 indirim sunacağımızı sözleşme ile ispat ettik” diye konuştu. 
 
"KAMPANYANIN TEK ŞARTI ÜYELİK"
 
TSD Çerkezköy Şubesi’ne 4 yıldır indirim gerçekleştirdiklerini kaydeden Kenan Tatlı, “Engelli arkadaşlarımıza ve ailelerine hem organizasyon hem de masa, sandalye gibi mobilyalarda indirim sağlayacağız. Tatlı Kardeşler içerisinde engelli vatandaşlarımız yüzde 50, aileleri ise yüzde 25 indirimlerden yararlanacaktır. Bir tek şartımız var o da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne üye olmalarıdır. Kampanyamız aynı zamanda Kent Konseyi üyeleri için de geçerlidir” diye konuştu. 
 
Çerkezköy’de halkın kapak kampanyasına da destek vermesini isteyen Tatlı, “Türkiye’de Çerkezköy Sakatlar Derneği’nin başlattığı mavi kapak kampanyasına bütün halkımızın ve esnafımızın destek vermelerini istiyoruz. Bunun hem çevre temizliği hem de mali açıdan ülkemize katkısı vardır. Daha iyi yaşanabilir bir Çerkezköy için çevre kirliliğini önleyelim. Herkesin birer engelli adayı olduğunu hatırlamasını isterim. Bu kampanyada bütün esnafımızın duyarlı olmasını diliyorum” dedi. 
 
Kenan Tatlı’ya yapmış olduğu destekten dolayı teşekkür eden Hayrettin Çetinkaya, amaçlarının engellilerle esnafı kaynaştırmak olduğunu belirterek, “Engelliliğin ne olduğunu, engellilerin bir iş yerine girmesi için gerekli rampa konusunda duyarlılık göstermeleri açısından bu çalışmayı yapmayı düşündük. Eğer bizim ulaşamadığımız duyarlı esnaflarımız varsa bizlere ulaşması halinde bizzat yerlerine giderek sözleşme imzalayıp, camlarına stikırları yapıştırıp, engellilerimizin bu iş yerini tercih etmelerine öncülük sağlayacağız. Bu çalışmada hem onların iş hacmi artacaktır, hem de engelli olmayan insanlar da böyle çalışma yaptığı için bu iş yerine sempati duyacaktır” ifadelerini kullandı.