info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Eşrafı Soruyor

Hizmet mi, Kıskançlık mı, İsraf mı?

Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin otopark yaparken ağaç katliamı yaptığını haber merkezi olarak dile getirmiştik. Ardından Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel, haberimize duyarlılık göstererek bu alana özel saksıda çam fidanları yerleştirmişti. Buna misilleme olarak, Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, bu fidanları kaldırıp, devasa fidanlar koydurup, tepki çekmemek için de fidanların etrafındaki saksı vazifesi gören ahşap korumalara 11 ilçe belediyesi ve Büyükşehirin isimlerini yazdırdı. Tuğlalı parkta ağaçların gölgesine sığınan başta cami eşrafı ve esnaflar olmak üzere, birçok kişi bu tavıra tepki gösterdi.

Çevre esnaf ve bölge eşrafı, “koskoca büyükşehir belediye başkanı işi gücü bırakmış, çocukça inatlaşmalara giriyor. Tekpark’a park parası kazandırmak için Hükümet caddesini tek yön yaparak bize zarar verdiği yetmiyormuş gibi otopark parası kazanmak için bir de tuğlalı parkın onlarca yıllık ağaçlarını kesip alanı mahvetti.

Üstelik iki belediye neyi paylaşamıyor anlamış değiliz.

Bu neyin inatlaşması?

Cüneyt başkanın koyduğu fidanlar kalsa kıyamet mi kopardı?

Yazık bunca israfa. Kadir başkanın getirdiği fidanlar, Cüneyt başkanın getirdiklerinden farklı olarak altından mı zümrütten mi? Tekirdağ merkezde diğer belediye isimlerinin ne işi var? Bu tamamen Cüneyt Yüksel’in koydurduğu fidanları kaldırdığı için tepki almasın diye yaptığı bir göz boyama” diyorlar. İki belediyenin bu çekişmesinden halk rahatsız.

Kaynak : Murat Ürtekin