info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sürücü Kurslarına Simülatör Tanıtıldı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Yeni Sanayi Sitesi bölgesinde bulunan sürücü eğitim alanında sürücü simülatörü uygulamalı olarak tanıtıldı.

Çorlu ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğine uygun olarak tasarlanan sürücü simülatörü, Ankara'dan gelen Angrup firması tarafından sürücü kursu sahiplerine uygulamalı bir şekilde tanıtıldı. 
 
Angrup Pazarlama direktörü Nurşen Şenyuva, X-vehıcle Sürücü Simülatörünün kursiyerlerin değerlendirebilmesine ilişkin puanlama kriterleri sunduğunu, gerçek araç donanımlarına, algı ve refleks ölçen senaryolara sahip olduğunu, her sürücü adayına dair eğitim agıtarını ve sonuçlarını arşivleyerek istenilen zamanda bilgilere ulaşılmasına olanak sağladığını, yüksek kaliteli gerçek araç donanımına sahip olduğunu, sürücü okulundaki araçlardan kaynaklı giderleri ve riskleri azalttığını, simülatör üzerinde zorlu hava koşullarından, park eğitimine, yokuşta araç kaldırmaktan, ani refleks geliştirme eğitimlerine kadar birçok senaryonun mevcut olduğunu kaydetti. 
 
Çorlu'da bulunan sürücü kursu sahiplerinin bu simülatör ile kolaylıkla sürücü adaylarına gerçek araç içindeymiş gibi eğitim verilebileceği de aktarıldı. Angrup Pazarlama direktörü Nurşen Şenyuva sürücü simülatörünün 16 bin 500 TL maliyeti olduğunu da belirtti.