info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tacizci öğretmen iddiasını veliler yalanladı

Tekirdağ Namık Kemal İlköğretim Okulunda eğitim gören öğrencilerin velileri, bazı gazetelerde yayımlanan "öğretmenden veliye taciz" adlı haberinin gerçeği yansıtmadığı ileri sürdüler.

Tekirdağ Valiliği önünde toplanan 40 öğrenci velisi, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek i makamında ziyaret etti. Vali Kemelek ile veliler, gazetelerde yayımlanan haberle ilgili bilgi verdiler.

Velilerden Fatma Meço, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, olayda adı geçen öğretmen A.Y ye komplo kurulduğunu iddia etti. Öğretmene iftira atıldığını ileri süren Kemelek, şunları kaydetti:

"Gazete yayımlanan haberle ilgili öğretmenimizin arkasında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Kesinlikle taciz ile ilgili bir şey olmamıştır. Bu bir komplodur. Öğretmenimiz, Tekirdağ ın sevilen, sayılan ve iyi bir eğitimcisidir. Onu silmek istiyorlar. Bunun nedenini bilmiyoruz. Ama ortaya çıkarmak için çalışacağız ve hakkını arayacağız. Vali Kemelek ile görüştük. Öğretmenimizin böyle bir şey yapamayacağını söyledik. Vali Bey, konunun araştırıldığını söyledi. Gönderilen mektupta, isim, tarih ve imza yok. Öğretmenimizin hakkını savunacağız."

Bazı gazetelerde, 15 Mayıs ta yayımlanan haberde, Namık Kemal İlköğretim Okulunda öğretmen A.Y nin bir öğrenci velisini taciz ettiği iddia edilmişti.