info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tagid ve Nkü Arasında Eğitim İşbirliği Anlaşması

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) ile Namık Kemal Üniversitesi eğitim ve işbirliği anlaşması imzalandı.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) ile Namık Kemal Üniversitesi eğitim ve işbirliği anlaşması imzalandı.
 
Eğitim işbirliği anlaşmasına TAGİD Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ali Canbulat ve NKÜ adına Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek imza attı.
 
NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'in makamında imzalanan protokolde NKÜ Rektörü Prof. Dr. OSMAN ŞİMŞEK artık bireylerin sadece lisans diploması almasının yetmediğini, mutlaka lisans eğitimlerinin üzerine yeni bilgiler koyması gerektiğini söyledi. NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, akademik işbirliği anlaşması dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ben inanıyorum ki, çalışmalarımız daha da ileriye gidecektir. Bu anlaşma ile TAGİD üyelerinin, işadamlarımızın, sanayicimizin ihtiyacı olan tezsiz yüksek lisans eğitiminin amacına uygun olan bir eğitim çalışması olacaktır" dedi.
 
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ali Canbulat,"Bugün çok önemli bir protokol anlaşması imzaladık. Umuyorum ki, bu anlaşma çok önemli bir işlerlik kazanacak ve her iki kurum için değerli bir çalışma olacaktır" dedi.
 
Canbulat, TAGİD üyelerinin ve bölgemizde faaliyet gösteren sanayicilerimizin, işadamlarımızın sektöründeki değişim ve dönüşümlere ayak uydurması gerektiğini belirtti. İmzalanan protokolle üyelerini bu alanlarda daha bilgili, donanımlı ve deneyimli hale getirmek istediklerinin altını çizen başkan Canbulat, üyelerinin kendi alanlarında söz sahibi firma olmaları için NKÜ'nin geniş imkanlarından yararlanmak istediklerini kaydetti. Anlaşma ile TAGİD ve NKÜ ortaklaşa eğitim çalışmalarına imza atması hedeflenirken anlaşma ile üniversite, bilim insanları, öğrenciler, İşadamları ve sanayici işbirliği sağlanmış olacak.