info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Taksi Plaka Güncellemeleri Devam Ediyor

Tekirdağ Belediye Başkanlığı, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 1992 yılından beri verilen taksi plaka ve durakların güncellemeleri tamamlandı.

19/12/2011 tarihinde yapılan 2. toplantı ile taksicilere ilanları da devam ediyor. Ulaşımdan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz başkanlığında otogar toplantı salonunda gerçekleştirilen ikinci toplantıda taksicilere, belediye tarafından yapılan güncelleştirmelerle ilgili bilgi verildi.

Taksi duraklarının güncelleştirme çalışmalarına ait komisyon kararları, ilgili durak başkanlarına imza karşılığında tebliğ edildi.

Toplantıda Elitur Taksi Durağı'nın Dostlar Taksi Durağı ile Encümen Kararı ile birleştirilme işleminin tamamlandığı ve taksici esnafının araç depolama alanında sıkıntıları hakkında konuşuldu. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Çarşamba günleri yapılan saha çalışmasına Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz bizzat katılarak sorunun yerinde inceleneceğini belirtti.

Ayrıca Peştamalcı Taksi Durağından katılan temsilciler, duraklarının bulunduğu yerden kaldırılarak Güzel Sanatlar Lisesi yanına alınması hususunda itirazlarını belirttiler.

Toplantıda, Adalet, Vilayet, Tepebaşı Dörtyol, Bahar, Çiftlikönü, Sigorta, Huzur Taksi Duraklarının temsilcileri, Şoförler ve Otomobilciler Odası temsilcisi, Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Erkaya ve ilgili personel hazır bulundular. Toplantının düzenlenmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden taksiciler de merak ettiği tüm konuları belediye yetkililerine aktarma fırsatı buldular.