info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TASİAD dan Tarım İl Müdürlüğüne ziyaret

TASİAD Gıda ve Tarım Komitesinden Tarım İl Müdürü Sn SOYKAN ve Tarım Kontrol Şube Müdürü Sn SOYAK ı Ziyaret etti.

Çarşamba günü TASİAD Gıda ve Tarım Komitesi Başkanı Lütfi Çebi, Başkan Yardımcıları Hüseyin Kaya, Mehmet Demir ve Eylem Yalçınkaya Tarım İl Müdürü Sn Haydar Soykan ve Tarım Kontrol Şube Müdürü Cevdet Soyak ı makamında ziyaret etti.

Tarım İl Müdürü Soykan ı ziyarette, TASİAD Gıda ve Tarım Komite Başkanı Çebi; yeni seçilen komiteyi tanıştırarak, komite hakkında bilgi verdi. Tarım İl Müdürlüğü ile birlikte çalışmak istediklerini ve bize düşen vazifeler ile ilgili her konuda destek olacaklarının altını çizdi.

Tarım İl Müdürü Soykan öncelikle Komite Başkanı ve Yönetimini tebrik ederek, markalaşmanın ve kayıt sisteminin önemli olduğunu vurguladı. Sanayi envanteri yapıldığını ve tarımda kayıt sisteminin başladığını belitti.

Tarım İl Müdürü Sn Soykan ziyaret edildikten sonra TASİAD Gıda ve Tarım Komitesi Başkan ve yardımcıları Kontrol Şube Müdürü Sn Soyak ı makamında ziyaret etti. Komite üyeleri ve işleyişi hakkında bilgi veren ÇEBİ, beraber çalışarak karşılıklı sıkıntı ve sorunları birlikte çözmeliyiz dedi.

Çebi başkanlığındaki yeni komite üyelerini tebrik eden SOYAK, ihtiyaçları ve giderlerin devamlı değiştiğini, toplumun ihtiyaçlarını giderebilmek için sivil toplum kuruluşlarına ve odalara çok iş düştüğünü, olaylara profesyonelce yaklaşmak gerektiğini, yeni bir oluşuma gittiklerini dile getirdi.

Çebi; görüşmelerin çok verimli geçtiğini, bu tür ziyaretleri sık sık yapacaklarını söyledi.