info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TASİAD hizmet meslek komitesi kuruldu

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) Hizmet grubunda faaliyet gösteren ve hizmet sektörünü yakından ilgilendiren iş adamlarını bir araya getirerek Hizmet Meslek Komitesini Kurdu.

Komite Salı günü Dernek Merkezinde ilk toplantısını yaptı. Kahvaltı ile başlayan program üyelerin kendilerini ve firmalarını tanıtımından sonra Komite Başkanlığı seçimi ile devam etti.

Yapılan seçimler sonucunda Hizmet Meslek Komitesi Başkanlığına Erhan DOĞAN (Akport Liman İşletmesi) seçilirken, Başkan Yardımcılığına Mehmet KARATAŞ (Ema Çevre Sağlığı) ve Cumhur Gültekin (Tekirdağ Sigorta) seçildi.

Halil İbrahim Karadağ (Karadağ Sigorta), M. Fatih İşcan (DİV Yapı), Mustafa Altınsoy (Marmara Petrol Ürünleri) üye seçildi.

Başkanlığa seçilen DOĞAN, üyelere teşekkür ettikten sonra, Sektörlerde bu tarz komite oluşturarak güç birliğini sağlayıp başarılı faaliyetler yapılabileceklerini, üyeler arası dayanışmayı ve iş potansiyelini artırarak, üyeler arası iş ortaklıkları için zemin hazırlayacaklarını, Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) Hizmet Meslek Komitesi ile ortak çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.