info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi’nde Kavga

Belediye Başkan Yardımcısı ile Meclis Üyesi birbirine girdi.

Tekirdağ Belediyesi’nde şimdiye kadar görülmemiş bir olay yaşanırken Tekirdağ Belediye Meclis Üyesi Hasan Önbey ile Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özen herkesin içinde ve belediye koridorlarında birbirlerinin üzerine yürüdüler. Olaya sebep ise Belediye Meclis üyesi Hasan Önbey’in oğlunun, kaçak olarak yaptığı kapalı alanın mühürlenmesi oldu.
 
Tekirdağ Belediyesi’nde huzursuzluk had safhaya ulaşırken Tekirdağ Belediye Meclis Üyesi Hasan Önbey ile Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özen birbirine girdi.
 
Olay Hasan Önbey’in oğluna ait “Kahve Diyarı” isimli işyerinin mühürlenmesi nedeniyle meydana geldi. Tekirdağ Belediyesi “Kahve Diyarı” isimli işyerinin ön tarafına usulsüz olarak yapıldığı iddia edilen kapalı bir alan inşa etti. Bu kapalı alanın geride kalan ruhsatlı yerinin yaklaşık 2 katından fazla olduğu savıyla mühürlenmesi kararı alındı.
 
Bunun üzerine Tekirdağ Belediye Meclis Üyesi Hasan Önbey, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özen’e bu yerin niçin mühürlendiğini sordu. Belediye koridorlarına taşan olayda Önbey, Özen’i itti. Araya diğer Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz’in girmesi ile olay tatlıya bağlandı. Kavga sırasında Mehmet Özen, Hasan Önbey’e hitaben “Ne yani…..Kaçak yapılara izin mi verelim? Yaptığınız şey usulsüz. Şikayetler var” dediği işitildi. Olay sonrası Önbey, Mehmet Özen’i şikayet etmek üzere Belediye Başkanı Dalgıç’a çıktı.
Öte yandan Tekirdağ Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü’nün alt tarafında bulunan denize nazır Molino Kafe’yi de mühürledi. Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre Molino Kafe’nin kapalı alanının ruhsatı olmadığı ve bu nedenle mühürleme kararının alındığı bildirildi.
Olayın duyulması üzerine bazı vatandaşlar “CHP’liler bakan oğulları ile uğraşacağına, Tekirdağ’da Belediye Meclisindeki meclis üyelerinin çocuklarını görsünler” diyerek tepki gösterdiler.