info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesinden Haciilbey Okuluna Bilgisayar Sınıfı

Tekirdağ Belediyesinden Haciilbey Okuluna Bilgisayar SınıfıTekirdağ Belediyesi tarafından Haciilbey İköğretim Okulunda düzenlenen Bilgisayar Sınıfı Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç tarafından hizmete açıldı.

Tekirdağ Belediyesinden Haciilbey Okuluna Bilgisayar SınıfıTekirdağ Belediyesi tarafından Haciilbey İköğretim Okulunda düzenlenen Bilgisayar Sınıfı   Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç tarafından hizmete açıldı.

Vali Yardımcısı Ahmet  Büyükçelik,  Milli Eğitim Müdürü Halis İşler  ile Milli Eğitim Şube Müdürleri ve bazı Okul Müdürlerinin de katıldığı törende konuşan Başkan Dalgıç diğer kurumlarla birliktelik içinde çalıştıklarını belirterek Milli Eğitime ve diğer kurumlara da elimizden gelen desteği  bundan sonra da vereceğiz’ dedi.

Okul Müdürü Süleymen Egi de okullarına desteğinden dolayı Başkan Dalgıç’a teşekkür ederek   Başkan Dalgıç’ın ilkokul yıllarında çekilmiş fotoğrafını verdi. Milli Eğitim Müdürü Halis İşler de Milli Eğitime verdiği desteklerden dolayı Dalgıç’a plaket takdim etti.