info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ CHP den Ak Partili Ahmet Kambur a Cevap

Tekirdağ CHP il örgütünden Ahmet Kambur a yanıt geldi.

Tekirdağ CHP il örgütünden yapılanyazılı açıklamada;26 Aralık 2012 Çarşamba günü tarafımızdan yapılan Basın Açıklamamıza    karşılık,  AKP İl Başkanı  sayın Ahmet Kambur  tarafından yapılan  açıklamada örgütümüzün,  “Parti Genel Merkezimizi ve Kamuoyunu  yalan söyleyerek yanılttığını” iddia etmektedir.

Sosyal Medyaya yansıyan  ve  Parti ilkelerimiz ile bağdaşmayan söylem şekli nedeniyle   gündeme   gelen, Önay Taşdelen  10 Aralık 2012 Pazartesi günü  Merkez İlçe  Gençlik Kolu Başkanlığı görevinden, 24 Aralık 2012 Pazartesi günü de parti üyeliğinden   istifa etmiştir. Basın açıklamasının yapıldığı gün örgütsel bir görevi bulunmamaktadır. Açıklamada kullanılan ekran  görüntüsü resmi internet sayfamızın  güncellenmemiş  halidir.

AKP İl Başkanı Ahmet Kambur´un açıklamasını  sanal ortamdan siyasal gündemi değiştirme çabası olarak görmekteyiz. 26 Aralık 2012 Pazartesi günkü   basın açıklamamız  tamamen gerçekleri yansıtmaktadır.

Sosyal medyadaki  bireysel sözlerin, Parti Örgütümüze ve Siyasal Kimliğimize karşı kullanılmasının ve  gençleri hedef haline getirmesinin  siyaset etiğimiz ve demokrasi anlayışımız  ile bağdaşmadığını bir kez daha tekrar ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.denildi.

CHP İl Örgütü