info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Eski Başkanı Binlerce Kişi Uğurladı

TEKİRDAĞ da geçirdiği kalp krizinden 66 yaşındaki yaşamını yitiren eski Belediye Başkanı Osman Tabak ı son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı.

Önceki gün 16.00 sıralarında otomobiliyle evine giden Tekirdağ eski Belediye Başkanı Osman Tabak, direksiyon başında aniden fenalaştı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülen Tabak yolda yaşamını yitirdi. Kalp krizi sonucu öldüğü belirlenen Osman Tabak için bugün ilk tören saat 14.00'te, 1994- 2002 yılları arasında başkanlığını yaptığı Tekirdağ Belediyesi önünde yapıldı. Törene Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç ve çok sayıda personel katıldı.

Osman Tabak'ın özgeçmişi okunarak görev yaptığı yıllardaki hizlemetleri anlatıldı. Daha sonra Osman Tabak'ın cenazesi omuzlarda taşınarak Orta Camii'ye getirildi. Burada kılınan ikinci namazına müteakiben Osman Tabak binlerce kişinin katıldığı törenle şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Osman Tabak, Anavatan Partisi'nden seçildiği görevinin ikinci döneminde istifa ederek partisinden 2002 genel seçimlerinde milletvekili adayı oldu, ancak kazanamadı. 2009 yerel seçimlerinde de MHP'den Belediye Başkan adayı gösterilen Tabak seçimi kaybetmişti. Tabak, evli ve iki kız babasıydı.