info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da ilk itfaiye haftası kutlandı

Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle Tekirdağ da ilk kez itfaiye haftası kutlandı.

İtfaiye Haftası kutlamaları çerçevesinde ilk olarak İtfaiye Müdürü Kenan Taşkın ve itfaiye personeli Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ı makamında ziyaret etti.

Sabah Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve İtfaiye Müdürü Kenan Taşkın itfaiye personeli ile birlikte Vali Zübeyir Kemelek i makamında ziyaret ettiler. Etkinlikler çerçevesinde Tuğlalı Park ta itfaiye araçları sergisi açıldı, araç ve gereçler vatandaşlara tanıtılırken bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

İtfaiye Müdürlüğü ve Doğalgaz şirketinin ortaklaşa düzenlediği doğalgaz bilgilendirme paneli Belediye Kültür Merkezi nde gerçekleştirildi.

Panelin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, itfaiye haftasını Tekirdağ da ilk kez kutlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "İtfaiye, halkımızın can ve mal güvenliği için en önemli kurumların başında gelmektedir. Biz de bu bilinçten hareketle her anlamda tam donanımlı hazır bir itfaiye için sürekli çalışıyoruz" dedi.

İtfaiye Müdürü Kenan Taşkın ise, İtfaiye Müdürlüğü olarak tüm personelimizle birlikte tüm olumsuz şartlara hazır olduklarını dile getirdi. Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım A.Ş İşletme Müdürü Olcay Gökkurt tarafından doğalgaz çalışmaları ve genel olarak doğalgaz kullanımı konusunda ayrıntılı bilgiler verildi.