info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Yalnız Yaşayan Vasfi Dede nin Acı Ölümü !

Tekirdağ Merkeze bağlı Altınova mahallesi’ndeki tek katlı evde yalnız yaşayan (84),yaşındaki Şehmuz Vasfi Yavaşses’in oğlu kendisinden iki gün haber alamaması üzerine Mahalle Bakkalını aradı.

Tekirdağ Merkeze  bağlı Altınova mahallesi’ndeki tek katlı evde yalnız yaşayan (84),yaşındaki Şehmuz Vasfi Yavaşses’in oğlu kendisinden iki gün haber alamaması üzerine Mahalle Bakkalını aradı. Tekirdağ Halk otobüslerinde şöför olarak çalışan oğlu Murat Yavaşses(38) babasının alış veriş için gelip gelmediğini sordu, bakkaldan “2 gündür gelmiyor ” yanıtını alınca telaşlanarak mahalle muhtarı Hüseyin Güler’i telefonla aradı.Babasının kaldığı evin kontrol edilmesini isteyen Murat Yavaşses Altınova Mahallesi Muhtarı Hüseyin Güler eve geldiğinde kapıların kilitli olduğunu görünce komşularında yardımı ile tek katlı binanın çatısından içeri girdi.Evde yalnız yaşayan Şehmuz Vasfi Yavaşses’in bir odada battaniyeye sarılmış çekyatta uyur vaziyette  cesediyle karşılatı. Edinilen bilgiye göre Şehmuz Vasfi Yavaşses’ iki erkek bir kız 3 çocuğu olduğu kızının Almanya’da yaşadığı öğrenildi.

Muhtar’ın olayı polis’e bildirmesi ile olay yerine gelen ekipler yaptıkları ilk incelemede yaşlı adamın sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirttiler.

EVİN KEDİSİDE YAŞLI ADAMLA AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Olay yerine gelen emniyet güçleri durumu nöbetci Cumhuriyet Savcısına bildirdi Cumhuriyet Savcısı evde yaptığı incelemeden sonra raporunda  herhangi bir darp izi olmadığını Şehmuz Vasfi Yavaşses’in gece uyumadan önce sobaya kömür atıp uyuması sonucu gazdan zehirlenerek hayatını kaybetiğini belirtti. Odada ilginç bir ayrıntı gözden kaçmadı, evin kedisi de kapıların kapalı olması sebebi ile odadan çıkamayıp sahibi ile aynı kaderi paylaşmış, masanın altında gazdan zehirlenerek can vermiş olarak bulundu.

Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma sürdürülmekte, ceset incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi