info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Namık Kemal Stadı açılışına az kaldı

Tekirdağ Namık Kemal Stadı açılışına az kaldı

Tekirdağ sporun BAL ligi maçlarını oynayacağı Namık Kemal Stadı Gençlik ve Spor bakanı Suat Kılıç’ın destekleriyle yapılan onarım ve yeniden çimlendirme çalışmaları tamamlandı.

İpsala Yeni Karpuzlu beldesinde bulunan TÜRK ÇİM firması tarafından Namık Kemal Stadına döşenen çimlerin yetiştirici ekibi bugün yapılan işleri yerinde görmeye geldiler. Gelen ekiple yaptığımız söyleşi de Türkiye de 1. Lig takımlarına ait bir çok stadın çim sahalarını kendilerinin yaptıklarını Fifa tarafından da ödül aldıklarını belirten TÜRK ÇİM yetkilileri Tekirdağ Namık Kemal stadına da çok güzel bir çim döşendiğini bunun çok uzun vade kalıcı olması için, bakımının yapılması gerektiğini söylediler. Bu gün 1 ay dan beri sahaya döşenen çimlerin ziraat mühendisleri tarafından ilaçlamaları yapıldı. Sahanın tribünleri, tuvaletleri, soyunma odaları ve soyunma odalarının üzerine şartname harici müteahhit tarafından protokol tribünü yapıldığı belirtildi.

Tekirdağ Gençlik ve Spor il müdürü Ali Osman Tatlısu tarafından gazetemize yapılan özel açıklamada;  müdürlüğümüzce Namık Kemal Stadında yapılan onarım ve yeniden çimlendirme çalışmaları kuyu açılması, soyunma odası inşaatları tamamlandı. Çimlerin köklerinin güçlenmesi için 1 aylık bir zaman daha gerekiyor. 4 hafta sonra oynayacağımız, İstanbul İncirli spor kulübüyle BAL ligi maçı ile Tekirdağ Namık Kemal Stadında oynanması için hazırlıklarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.

Tekirdağlı spor severleri Namık Kemal Stadının yeni haliyle daha güzel maçlar seyretmek için çalışmalarımız devam edecek dedi.