info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Tabip Odası ndan "Kadın Sağlığı" Eğitim Günleri

Tekirdağ Tabip Odası, "Tekirdağ Birinci Basamak Eğitim Günlerinin" üçüncüsü "Kadın Sağlığı" 16-18 Nisan 2010 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

Tekirdağ Tabip Odası, Pratisyen Hekimler Derneği Tekirdağ Şubesi, Tekirdağ Sağlık Müdürlüğü ve Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen "Tekirdağ Birinci Basamak Eğitim Günlerinin" üçüncüsü "Kadın Sağlığı" 16-18 Nisan 2010 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

Çorlu daki bir otelde gerçekleştirileceği bildirilen etkinliğin amacına ilişkin olarak Oda yetkilileri şunları söyledi:

"Amacımız; bölgemizde ki sağlık ortamının ve ölçütlerinin daha iyi olması için sağlık hizmeti sunan hekim ve yardımcı sağlık personelinin bilgi ve beceri düzeylerinin arttırılması yanında toplumun sağlık bilincinin vefarkında lığının arttırılmasına katkıda bulunmak. Bu amaç doğrultusunda halk eğitim programları düzenliyoruz."

Tekirdağ ın sağlık ölçütleri Türkiye ortalamasının üzerinde olmasına karşın halen istenilen düzeyde olmadığına değinen Tekirdağ Tabip Odası Yönetim Kurulu, yaptıkları açıklamada; Daha ileri düzeye ulaşılmasında sağlık sektörüne olduğu kadar diğer kişi, kurum ve kuruluşlara da önemli görevler düştüğüne inandıklarını belirtti.

Bu amaç doğrultusunda sektörler arası işbirliğinin büyük öneme sahip olduğu belirtilen açıklamanın sonunda; "Daha sağlıklı bir gelecek için gerçekleştireceğimiz eğitim günlerinde halk eğitim programları düzenliyoruz. İlgili programlara katılarak görüş, öneri ve katkılarınız bizi güçlü kılacaktır." denildi.

17 Nisan 2010 Cumartesi (TEKİRDAĞ) 11.00 ? 13.00

Kadına ve Şiddet

Dr Elif Kırteke

Av Nevin Kaçar

17 Nisan 2010 Cumartesi (ÇORLU) 14.00 ? 16.00

Kadına ve Şiddet

Dr Elif Kırteke

Av Nesrin Avcı

17 Nisan 2010 Cumartesi (ÇERKEZKÖY) 14.00 ? 16.00

Çalışan Kadın Sağlığı

Prof Dr Muzaffer Eskiocak

Dr Nurcihan Başkent