info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’daki Okullarda Süt Dağıtımı Başladı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nca ortaklaşa yürütülen ’Okul Sütü Programı’ kapsamında Tekirdağ’daki okullarda da öğrencilere süt dağıtıldı.

Dağıtım programında Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, minik öğrencilerle beraber süt içti. 
 
2013-2014 eğitim - öğretim yılı, Tekirdağ’da da ücretsiz süt dağıtımı ile başladı. Tekirdağ Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tekirdağ Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerine önce sütün faydalarını anlattı daha sonra sütleri dağıttı.
2013-2014 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde uygulanan Okul Sütü Programında, Milli Eğitim Müdürü İşler’in elinden süt alan öğrenciler evde de süt içtiklerini ve sütü çok sevdiklerini söylediler. İşler, Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda öğrencilere süt dağıttıktan sonra, minik öğrencilerle beraber süt içti.
 
Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu ise gazetecilere yaptığı açıklamada, "Mazereti olan veya istemeyen öğrencileri muaf tutuyoruz. İstekli olanlara süt dağıtıyoruz. Haftanın 3 günü pazartesi, çarşamba, cuma günleri bu uygulamamız devam ediyor. Ümit ediyoruz problemsiz bu dağıtım devam eder. Sütün faydalarını benim anlatmama gerek yok, birçok faydalarını biliyoruz. Ümit ediyorum çocuklarımıza faydalı olur" ifadelerini kullandı.