info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağlı Sanatçı Burak Kibar ın 3. Albümü Çıktı

Tekirdağlı sanatçı Burak Kibar ın 8 şarkıdan oluşan Aşk Pozitif isimli 3.albümü çıktı.2010 yılında Yedi yimidört ve 2011 yılında ise özür dilerim isimli albümlerini piyasaya süren Tekirdağlı sanatçı Burak Kibar ın 8 şarkıdan oluşan Aşk Pozitif...

2010 yılında Yedi yimidört ve 2011 yılında ise özür dilerim isimli albümlerini piyasaya süren Tekirdağlı sanatçı Burak Kibar'ın 8 şarkıdan oluşan Aşk Pozitif isimli 3. albümü çıktı. Sanatçı yeni albümünde Yıldız Tilbe'nin Haberİm Olsun isimli şarkısını da seslendiriyor.
 
10 yıldırı müzik hayatının içinde olduğunu ifade eden Kibar, "Albüm İsmini Aşk Pozitif olarak düşündük.Bu Albümde yine çok özel isimler var tabiki. İlk olarak bana ve yeni nesile hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Türkiye'nin dev bir ismi Yıldız Tilbe, Erem Yıldız, Burakcan Bayar, Eren Yürümez, Nur Katre gibi isimlerle çalıştık. Türkiye'deki en iyi müzisyenler ise ensturmanları ile şarkılarıma renk kattı. Aranje Koray Aykılıç, Kaan Gökman Erol Temizel ve Emre Bayar ise müzik bilgileri ve profosyenel çalışmaları ile albümün en kaliteli etkenleriydi." dedi.
 
Dinleyicilerine teşekkür eden Kibar, "Beni destekleri ile bırakmayan dinleyicilerime teşekkür ediyorum. Desteklerini esirgemeyen Mojito Bar yetkililerine de teşekkür ederim."dedi.
Kaynak : İHA