info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağlı Sporcu İrem Akın Avrupa Şampiyonu Oldu

Avrupa Yıldızlar ve Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda Tekirdağ sporcusu İrem Akın, full contact disiplininde 60 kiloda tüm rakiplerini yenerek Avrupa şampiyonu oldu.

14-22 Eylül 2013 tarihlerinde Polonya’da yapılan şampiyonada Ukrayna, Hırvat, Rus ve Polonya’lı rakiplerini yenerek Kick Boks Avrupa şampiyonluğu ünvanını elde eden Tekirdağlı İrem Akın müsabaka dönüşü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ve Şube Müdürü Abdülkerim Kasap’a ziyarette bulundu.
 
Müsabaka öncesi Milli takım ile birlikte 15 gün Niğde’de kamp yaptıklarını ve iyi bir hazırlık geçirdiklerini ifade eden Akın, milli takım ile birlikte 71 kişilik sporcu kadrosu ile katıldıkları şampiyonada alınan başarılı sonuçlar ve 4 altın madalyadan birinin kendisine ait olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Akın, “7 yıllık sporculuk kariyerimde en büyük manevi desteği babamdan gördüm. Onun bana bu desteği olmasa bugün bu başarıları elde edemezdim.” dedi.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ise İrem Akın’ı Avrupa şampiyonluğundan dolayı kutlarken, bundan sonraki çalışmalarında da kendisine İl müdürlüğü olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, çalışmalarını aynı azim ve kararlılıkla sürdürdüğü takdirde daha büyük başarıları elde edeceğine duyduğu inancı ifade etti.