info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor : 3 - 0 : Vefaspor

Tekirdağspor, üç puanı üç golle aldı. Bölgesel Amatör Ligin altıncı haftasında Namık Kemal Stadyum’unda Vefaspor’u ağırlayan Sarı – Siyahlılar Birol (2) ve Ermenin golleriyle haftayı galibiyet ile tamamladı.

Maç sonrasında açıklama yapan Ergun Kantarcı; “Hala arzu ettiğimiz gibi oynayamıyoruz. Bu oyunun daha iyisi olması lazımdı. Top alış – verişi olması lazım. İlk yarıda bu maç 3 ya da 4-0 olması gerekirdi. Bu derede bu balık.” Dedi.
 
Bölgesel Lig temsilcimiz Tekirdağspor, 6. hafta mücadelesinde Türk futbolunun asırlık çınarı Vefaspor ile karşılaştı. Uzun yıllar 1.Lig’de şampiyonluklar yaşamış ve zor günler geçiren Yeşil – Beyazlı takım karşısında 3 puanı 3 golle alan Sarı – Siyahlı takım da maç sonrası büyük sevinç yaşandı.
 
2013 – 2014 B.A.L Ligi 6.hafta karşılaşmasında Dün Namık Kemal Stadyum’unda oynanan mücadelede gülen taraf Tekirdağspor oldu. İnişli çıkışlı grafiği ile taraftarını üzen sarı – siyahlılar, Edirne ve Armutlunun puan kaybettiği haftada altın değerinde üç puan kazanmış oldu.
Mücadele öncesi güzel havayı fırsat bilen Tekirdağspor’lu taraftarlar Namık Kemal Stadyum’unu doldurarak takımlarına destek oldular.
Oyunu baştan sona kontrolünde tutan Tekirdağspor kalesinde zaman zaman tehlikeli pozisyonlar yaşasa da maçtan gol yemeden galip gelmesini bildi.
 
“BU DEREDE BU BALIK”
 
Mücadele sonrası açıklamada bulunan Tekirdağspor Teknik direktörü Ergun Kantarcı; Kader ağlarını örmüş bir şekilde devam ediyoruz. En sonunda ortaya bir ekip çıkarttık. Şikayetimiz aynı 11’le her hafta oynayamamaktı. Yine oynayamayacağız. Aynı ekiple oynayamamak ve direklerin her hafta bizi engelliyor. Daha iştahlı, daha arzulu oynamaya başladık. Bir maç yenildiğimizi zaman umutlarını yitirmiş bir takım olamayız. Bir maç yendiğimizde de her şey dört dörtlük giden bir takımda değiliz. Sorunlarımız var. Hala arzu ettiğimiz gibi oynayamıyoruz. Bu oyunun daha iyisi olması lazımdı. Top alış – verişi olması lazım. İlk yarıda bu maç 3 ya da 4-0 olması gerekirdi. Bu derede bu balık.” Dedi.
 
“OMAR GÖREV ADAMI”
 
Takımın rotasyona uğradığını söyleyen Kantarcı; “Omar’ın takıma katkısı oldu. Adam kesiyor, adam markajı yapıyor. Hangi görevi versek onu yapıyor. Hakan’ın sakatlığı bizi baya etkiledi. Can onun yerinde de başarılı oldu. Yendiğimizde her şey güllük gülistanlık değil, yenilince de ‘eyvah’ diyecek halimiz yok. Bu iş matematik işidir. Ben hesabımı kitabımı yaptım. Grubu bloklara ayırdım. Bu hesabı tutturmaya çalışıyorum. Recep Hasan kendisini boş yere attırdı oyundan, gerek yoktu. Rakibin özelliği, karşı takıma kart göstertmekti.” İfadelerini kullandı.
 
Tekirdağspor—
1 Emrullah,90 Taygun,4 Uğur,34 Özcan,89 Can,30 Omar,20 Vahdet,8 Ufuk( Dk-69 Harun),9 Recep,77 Birol(Dk-88 Mehmet),23 Emre(Dk-83 Burak)
Vefa
1 Ramazan,77 Bahtiyar,90 Erdi,61 Enes,5 Hakan,6 Zeynel(Dk-76 Bedir),23 Samet,87 Mustafa(Dk-46 Doğukan,)86 Simay,10 Aydın(Dk46- Osman),20 Hakan
Hakemler: Ömer Tolga Güldibi, Özcan Kılıçkeser, Cem Özbay, Bilal Çavuş