info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TEMOD Tekirdağ Ramada Otel Havuz Başında Toplandı

TEMOD Tekirdağ Ramada Otel Havuz Başında Toplandı

Tekirdağ motosikletçiler derneği (TEMOD) her hafta gerçekleştirdikleri toplantılarını bu defa Tekirdağ da yeni açılan 5 yıldızlı Ramada Otel de havuz başında toplandılar.

Toplantıya yeni kurulan fakat kısa zamanda çok ses getiren bir dernek olarak faaliyetlerini sürdüren Tekirdağ TEMOD Başkanı Türker Ertan yaptığı kısa konuşmada bu gün için 50 civarında dernek üyemiz var fakat 450 civarındada facebook.com üzerindeki sayfamızda üyemiz bulunmaktadır dedi. Geçtiğimiz hafta Çanakkale ye yaptığımız gezi Türkiye de çok ses getirdi. Bu gün burada Tekirdağ’ın yüz akı yeni açılan Ramada Otelde toplanmak için çok kısa sürede arkadaşlarımızla temasa geçtik, hem arkadaşların bu güzel mekanı tanımaları için burayı tercih ettik. Bundan sonra tüm etkinliklerimiz ve misafirlerimiz ile burada toplanacağız dedi.

Toplantıya Tekirdağ Motosikletçiler derneği yönetimi Başkan Türker Erten, başkan yardımcısı Harun hurma, yönetim kurulu Kadir Yenipazarlı, Yekta Ali Kurtuluş , Burak Ardıç , Şafak Mitev, Erdinç Haraç, Yüksel Keskin , Nedim Kaplan, Fethi Yenipazarlı,İbrahim Saygı, yeni sanayi sitesi yönetim kurlu başkanı Cavit Kıldıran ve dernek üyeleri Fetih Memiş, Hüseyin Aydemir, Şafak Girginer katıldı.