info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
Dolar Satış
:
Euro Alış
:
Euro Satış
:
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TGB’liler Kırklareli’nde Gözaltına Alındı

Olaganüstü güvenlik önlemleri altında Kırklareli’ne giden Recep Tayyip Erdoğan’ı protesto eden TGB’liler gözaltına alındı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trakya gezisi olaylı başladı. Pınarhisarda 2 bin kişiye seslendikten sonra Kırklareli merkeze gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı TGB karşıladı. TGB’nin il binasını polis ablukaya aldı. İl binasının balkonundan pankart sarkıtan 15 TGB’li göz altına alındı.
 
Sevim Koş Katil Geldi Pankartı Sarkıtıldı
 
Türkiye Gençlik Birliği Üyeleri il binalarının balkonundan Gezi şehitlerinin adını okuyorak burada dediler. Daha sonra Bizimkiler dizisiyle özdeşleşen Cemil karakterli bir pankart hazırlayan Tgbliler Pankartı sarkıttı. Sevim Bak Katil Geldi yazan pankart sarkıtıldığında etraftaki Kırklareli’liler TGB’lileri alkışladı. Balkondan Cumhuriyet Değil AKP Yıkılacak, Mustafa Kemal’in Askerleriyiz sloganları atıldı.
 
15 TGB’li göz altında
 
Tgb’liler il binasından indikten sonra polis tarafından göz altına alındılar. Göz altına alınırken TGB’liler Faşizme Karşı Omuz Omuza sloganları atarak polis aracına bindirildi. Çevredeki vatandaşlar polisin gençleri göz altına almasına tepki gösterdi. Vatandaşlar “bunlar Cumhuriyet gençleri ne yaptılar bir pankart sarkıttılar küfür mü ettiler silahlarımı var neden gözaltına alıyorsunuz.” Dedi.
Gözaltına alınan TGB üyeleri akşam saatlerinde serbest bırakıldılar.