info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trafik Eğitim Pistinde Eğitimlere Başlandı

Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Trafik Haftası ile birlikte, trafik güvenliği bilincinin oluşturulması amacıyla İl Merkezindeki ilköğretim öğrencilerine Festival dolgu sahasında oluşturulan Seyyar Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda trafik eğitimi verilmeye başlandı.

Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Trafik Haftası ile birlikte, trafik güvenliği bilincinin oluşturulması amacıyla İl Merkezindeki ilköğretim öğrencilerine Festival dolgu sahasında oluşturulan 'Seyyar Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda trafik eğitimi verilmeye başlandı. Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz bu projenin öğrencilerimizde trafik bilincinin oluşturulması amacıyla hem eğitici hem de eğlendirici olduğunu söyledi. Eğitimlerin 1 ay süreceğini belirten Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Erkaya da öğrencilerin eğitim esnasında dikkatli olup bilgi edinmelerini istedi. Eğitimlerin yararlı olacağını dile getiren Trafik Zabıta Amiri Fevzi Akyel ise, eğitici Trafik zabıta Personeli tarafından eğitimlerin verildiğini, belirli bir program dahilinde Tekirdağ Merkezde bulunan tüm ilköğretim okullarının 4. Ve 5. Sınıf öğrencilerine hafta içi her gün trafik eğitiminin verileceğini söyledi.
Trafik eğitimlerinden büyük keyif aldıkları gözlenen öğrenciler de, Tekirdağ Belediyesi’nin Trafik Eğitim Parkı’nda hem eğleniyor hem de trafik bilincine sahip oluyorlar.
Trafik Haftasının başlaması ile birlikte start verilen eğitimlerin ilk gününde Trafik Şube Müdürü Aykut Efe, Başkomser Tolga Güven, Memurlar Ramazan Baydar ve Nuri Yıldız da hazır bulunarak eğitimlere destek verdiler.