info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trafik kazaları: 2 ölü 3 yaralı

Yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen trafik kazalarında, 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

İzmit te İsmet Ş. yönetimindeki 41 DD 290 plakalı otomobil, Sepetçi köyü kavşağında, bisikletli Oğuz Demir e (11) çarptı. Demir, olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü İsmet Ş. gözaltına alındı.
Aksaray ın Sultanhanı beldesinde, Aksaray-Konya karayolunda yolun karşısında geçmek isteyen Erdal Veren e (26), sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir araç çarparak kaçtı. Olay yerinde ölen Veren in ceseti, Aksaray Devlet Hastanesi nin morguna kaldırıldı.
Edirne nin Uzunköprü ilçesinde ise Baskı Gider in kullandığı 22 LL 540 plakalı kamyonla sürücüsü henüz belirlenemeyen 22 ES 869 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, otomobildeki Servet Kutlu ile Türker Tunçer ağır yaralandı. İlk tedavileri Uzunköprü Devlet Hastanesi nde yapılan yaralılar, daha sonra Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ne sevkedildiler.
Tekirdağ da da Muhammed Yılmaz ın kullandığı 23 ET 409 plakalı hafriyat yüklü kamyonun, otelcilik kavşağına yaklaştığı sırada frenleri boşaldı. Sürüsünün diğer araçlara çarpmamak için direksiyonunu kırdığı kamyon devrildi. Kazada yaralan sürücü Muhammed Yılmaz, Tekirdağ Devlet Hastanesi ne götürüldü.