info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyakent Projesini Tanıttı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler birliği Trakyakent tarafından oluşturulan ‘Tüm Trakya burada bir portal altında’ adlı proje tanıtım toplantısı Tekirdağ Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Birlik Müdürü Sinan Çetiz, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar’ın yanı sıra Trakyakent üyesi Çamlıca Belediye Başkanı Halilbüyükyatıkçı ve İpsala’ya bağlı Hacı Beldesi Belediye Başkanı Cevdet Karagöz, Tekirdağ İl Kültür Müdürü Mehmet Altaş ve Trakyakent üyesi belediyelerden yetkililerin katıldığı toplantıda, Trakyakent üyesi 72 belediyeyi kapsayacak şekilde oluşturulacak olan projenin detayları hakkında bilgi verildi.
 
Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç, projenin Trakya için son derece önemli olduğunu belirterek, “Trakyakent üyesi belediyelerin daha iyi tanıtılması ve turizmin geliştirilmesine katkı sağlanması anlamında önemli proje. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Proje konusunda açıklamalarda bulunan Trakyakent birlik Müdürü ve Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Trakyakent üyesi belediyelerin tanıtımı ve turizm potansiyellerinin geliştirilmesi amacıyla böyle bir proje hazırlamayı düşündüklerini belirterek, “Proje birliğimize üye 72 belediyeyi kapsayacak. Yerleşim yerlerine ait değerler internette tek çatı altında toplanacak, il ve ilçeler teknolojik altyapı programları ile desteklenecek. Bu proje ile birliğimize üye belediyelerin ziyaretçi sayılarında yüzde 20 oranında bir artışı hedefliyoruz. ‘Tüm Trakya burada bir portal altında’ adlı projemiz ile Trakya’nın ne kadar büyük değerlere sahip olduğu ortaya çıkarılacak. Değer yaratan, geliştiren ve bunu takip eden bir kurum olarak Trakyakent, bundan sonra da üye belediyeleri için proje üretmeye ve bunları hayata geçirerek fark yaratmaya devam edecek” dedi.
 
Konuşmaların ardından Trakyakent Proje Sorumlusu Mehtap Cihan Miçonunoğlu Akkuş tarafından sunum eşliğinde projenin içeriği, kapsamı, uygulama ve hayata geçirilmesi aşamaları konusunda bilgiler verildi.