info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tredaş Bir Markadır

Tredaş spor Kulübü Antrenötü Hakan Gamtüre, TREDAŞ ın sporda da bir markalaştığını söyledi.

 

Tredaş spor Kulübü Antrenötü Hakan Gamtüre, TREDAŞ’ın sporda da bir markalaştığını söyledi.
 
Tredaş Spor Kulübünün alt yapasıyla ilgili konuşan Antrenör Gamtüre, Tredaşın spor okulu olduğunu ifade ederek, “ Daha önce bir çok sporcumuzu büyük kulüplere verdik. En son olarakta sporculuk döneminde formasını gurula giydiğim Efes Pilsene Onur Baygur’u transfer ettik. Onur Baygur, aynı zamanda Türkiye Yıldız Milli Basketbol Takımımızın kaptanlığı da yapıyor ve kendisiyle gurur duyuyoruz. Şu anda takımımızda Kağan Üstbaş, Fatih Yavuz, Mutlu İbiş, Tamer Çalışkan ve Erdem Esendal gibi ileride büyük takımlarda oynayabilecek, milli takımımız da Tekirdağ’ı temsil edebilecek çok kaliteli sporcularımız var. Bu şekilde çalışmaya devam edersek onların da büyük başarılara imza atacağına eminim” şeklinde konuştu.
 
Tredaştan Efes Pilsen’e trasfer olan Milli Takım Kaptanı Onur Baygur ise, Yıldız Basketbol Türkiye Milli Takımını değerlendirerek, “Gençlik olimpiyatlarında 3. olduk. Çok çalışıyoruz. Türk basketbolu devamlı gelişiyor. Beni yetiştiren, özel emek harcayan eski koçum Hakan Gamtüre’ye teşekkür ederim” dedi.
 
TREDAŞ spor küçük erkekler takım kaptanı Kağan Üstbaş ise, kulüp olarak daha önce bir çok başarıya imza attıklarını, şimdiki hedeflerinin ise Türkiye şampiyonu olduğunu söyledi.
 
TREDAŞ spor kulübünün başarılı oyuncularından Mutlu İbiş te, Efes Pilsen’e trasfer olan ve Milli Takımında kaptanlığını yapan Onur Baygur’la ilgili olarak, “ Bizde onun gibi olabilmek, Milli Takıma girebilmek için çok çalışıyoruz. Amacımız Türk Basketbolunda başarılı olmak ve ülkemizi başarıyla temsil etmek” şeklinde konuştu.