info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TÜMKASDER, Kastamonu Dernekler Federasyonunu Ziyaret Etti

TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık ve Yönetim Kurulu’ndan oluşan bir heyet, İstanbul’daki Kastamonu Dernekler Federasyonu genel merkezini ziyaret etti.

Federasyon Genel Başkanı H. Selami Çelebioğlu ve Genel Sekreter Mehmet Diribaş, Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu’nun karşıladığı TÜMKASDER Heyeti, sıcak bir atmosferde Kastamonu üzerine toplantı gerçekleştirdi.
 
Federasyonun oluşumu, fonksiyonu ve yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Federasyon Genel Başkanı H. Selami Çelebioğlu, “TÜMKASDER’i ilgiyle takip ediyoruz, Yaptığı çalışmaları yakından izliyoruz. Bölgemiz ile ilgili ürettiği projeler gerçekten çok önemli ve hemşehri dayanışmamızın en güzel örneklerini ortaya koyuyor. Bu bağlamda gerçekten önemli bir misyonu üstleniyorsunuz ve doğru yoldasınız. Elbette bu çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza eminiz. Bölgemizin geleneklerini, göreneklerini yaşatmak, gençliğimize sahip çıkmak ve geleceğe köprüler kurmak çok önemlidir” dedi.
 
TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık da, derneklerinin kurulduğu günden bu yana izlediği strateji, ürettiği vizyoner projeler ve sosyal dayanışma, yardımlaşma ve geleneklerimizi yaşatmak ülküsüyle oluşturulan gönül köprülerinden örnekler vererek, “Şu ana kadar yaptığımız her çalışma, gerek bölgemiz için katma değer üretme gayreti, gerekse Kastamonu’muzun değerlerini fazlasıyla yaşatabilme çabası olmuştur. Her projemizle, her organizasyonumuzla farklı olabilmek, insanlarımız arasında kopmaz bağlar kurabilmek için çaba gösteriyoruz” dedi. 
 
2013 yılında yaptıkları organizasyonlar ve faaliyetler, 2014 yılının ilk üç ayı için düşündükleri projelerle ilgili bilgiler de aktaran Çalık, “Her projemizle önemli bir adım atmak, geleceğe imzamızı atabilmek için çabalıyoruz. Eğer değerlerimizi unutursak, gurbette insanlarımıza sahip çıkmazsak, gurbetin derinliklerinde kayboluruz. Her birimiz etrafımızdaki kardeşlerimizle bir araya geleceğiz, birbirimizi sahipleneceğiz, iyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de yan yana olmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu. TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, ziyarette günün anısına Federasyon Genel Başkanı H. Selami Çelebioğlu’na Seramik bir şilt hediye etti.