info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türk Kalp Vakfı’ndan Süleymanpaşa Çıkarması

Türk Kalp Vakfı Yönetim ve İcra Kurulu üyeleri, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret etti.

Süleymanpaşa Belediyesi tarihi belediye binasında gerçekleşen ziyarete İstanbul’dan kalabalık bir ekip ile katılan Türk Kalp Vakfı üyeleri, Başkan Eşkinat’tan Süleymanpaşa Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi alırken İstanbul’da gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ve Türk Kalp Vakfı’nın çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın babası Doğan Eşkinat ve annesi Ülkü Eşkinat’ın da Türk Kalp Vakfı gönüllüsü olarak katıldığı ziyarette, Başkan Eşkinat’a Türk Kalp Vakfı’na desteğinden dolayı “İyi kalpli ol” adı ile teşekkür belgesi verildi.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Türk Kalp Vakfı Yönetim ve İcra Kurulu üyelerine yönelik yaptığı konuşmada; “İstanbul’dan şehrimize gelip bizleri ziyaret ettiğiniz için size çok teşekkür ederim. Bireysel desteklerimizin yanı sıra Süleymanpaşa Belediyesi olarak da Türk Kalp Vakfı ile ortak çalışmalarımız olacak.” dedi.
 
Ziyaretin ardından Süleymanpaşa Belediyesi tarihi binasındaki resim sergisini gezen Türk Kalp Vakfı üyeleri tarihi binadan ayrılırken Başkan Eşkinat ile şehri gezerek Süleymanpaşa’ya veda etti.konusunda vatandaşların uyarıldığını belirttiler.