info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TUSKON cesaret verdi

TASİAD in üyesi olduğu Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), 145 ülkeden 2 bin 300, Türkiye den ise 3 bin 200 iş adamını Dünya Ticaret Merkezi fuar alanında buluşturdu.

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği nin (TASİAD) üyesi olduğu Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), 145 ülkeden 2 bin 300, Türkiye den ise 3 bin 200 iş adamını Dünya Ticaret Merkezi fuar alanında buluşturdu. Etkinliğe katılan TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Özadalı, "Böyle bir organizasyon, dünyada ilk olma özelliğini yaşadı" dedi.
TUSKON un 7 dış ticaret köprüsünü aynı çatı altında birleştirerek düzenlediği Dünya Ticaret Köprüsü toplantısı kapsamında düzenlenen fuarda yaklaşık 6 bin işadamının 120 binin üzerinde görüşme yaptı. Tekirdağ ilini temsilen programa katılan Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) üyeleri, organizasyonun son derece başarılı ve verimli geçtiğini, hazırlanan bu organizasyonun içerik açısından dünyada bir ilk olduğunu belirttiler.
TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Özadalı, yapılan toplantıyla ilgili olarak; "Böyle bir organizasyon, dünyada ilk olma özelliğini yaşadı. 150 ülkeden 2000 yabancı firmayı Türkiye ye getirmenin kolay olmadığını biliyoruz. TUSKON un böyle bir organizasyonu planlayıp hayata geçirmesi takdire şayan bir durum. Tekirdağ da TASİAD olarak TUSKON un bünyesinde bulunan bir dernek olmaktan mutluluk duymaktayız." dedi.
Özadalı daha önce de Afrika-Asya-Pasifik ticaret köprüleri zirvelerinde bir çok işadamının yurtdışında Pazar kurarak iş potansiyellerini artırdığını anımsatarak, "Yavaş yavaş Trakya bölgesinden de firmaların bu tür organizasyonlara rağbet gösterdiğini görüyoruz. Bu durumun Trakya nın gelişimine katkı sağlayacağını düşünüyoruz." diyerek sözlerini sonlandırdı.