info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
39.7424
Dolar Satış
:
39.8140
Euro Alış
:
46.5526
Euro Satış
:
46.6364
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tutuklu Belediye Başkanı Babasının Cenazesine İzinli Katıldı

İhaleye fesat karıştırma, irtikap ve rüşvet almak suçlarından tutuklanan ve 1 yıldır cezaevinde yatan Tekirdağ ın Saray İlçesi ne bağlı Büyükyoncalı Beldesi Belediye Başkanı CHP li Necati Sezer, babasının cenazesine izinli katıldı.

 

İhaleye fesat karıştırma, irtikap ve rüşvet almak suçlarından tutuklanan ve 1 yıldır cezaevinde yatan Tekirdağ'ın Saray İlçesi'ne bağlı Büyükyoncalı Beldesi Belediye Başkanı CHP'li Necati Sezer, babasının cenazesine izinli katıldı.
 
Necati Sezer'in babası 79 yaşındaki Zekai Sezer, dün yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle yaşamını yitirdi. Tekirdağ T Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Büyükyoncalı Beldesi Başkanı Necati Sezer, 2 gün izinli olarak cezaevinden çıktı ve dün babasının ikindi vakti kılınan cenaze namazına katıldı. Baba Sezer, ardından belde mezarlığında toprağa verildi.
 
Haziran 2011'den bu yana tutuklu bulunan Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer'in, yarın tekrar cezaevine gideceği öğrenildi.