info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Verem Savaş Dispanseri Şantiye Oldu

Çorlu’da, geçtiğimiz aylarda boşaltılan eski dispanserinin bir inşaat firmasının şantiyesi olarak kullanılıyor. Ancak buranın kullanılması için kimden izin alındığı ile ilgili olarak ise hiçbir kimse açıklama yapmıyor.

BELEDİYE İZİN VERDİ İDDİASI
 
Omurtak caddesi üzerinde geçtiğimiz günlerde başlatılan inşaatın şantiyesi olarak eski Dispanser binası kullanılıyor. Burada işçiler tarafından kullanılan eski dispanser ile ilgili olarak kimden izin alındığı ise merak konusu oldu. Burayla ilgili olarak ise belediye başkanının verdiği iddia ediliyor.
 
NEYE İSTİNADEN VERİLDİ 
 
 
 
Özel bir firma burada inşaat çalışmasına başlamasının ardından işçilerin kalacağı şantiye için bir yer arandığı belirtildi. Ancak firma inşaatına başladığı yerin hemen yanında bulunan eski Verem Savaş Dispanserini kullanmaya başladı. Burası kullanılması için Sağlık Müdürlüğünden bir izin alındımı alınmadığı merak konusu oldu.
 
Eski Verem Savaş Dispanser binasının kullanıma elverişli olmadığı gerekçesiyle boşaltılarak emlak konutlarında bir barakada hizmet vermeye başlamıştı. Ancak eski verem savaş dispanserinin yıkılacağı belirtilirken şimdi ise bir özel inşaat firmasına şantiye olarak verildi.
 
CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ ONAYLADI
 
Konu ile ilgili olarak bir CHP’Lİ Meclis Üyesi eski verem savaş dispanserinin inşaat firmasına belediye tarafından izin verildiğini doğruladı. Ancak nasıl ne şekilde verildiği konusunda her hangi bir bilgi vermeyen CHP’li Meclis üyesi, “ Özel inşaat firmasına buranın izini belediye tarafından verildi. Hatta belediye başkanı Ünal Baysan izin vermiştir. Ancak buradan ne gibi nasıl verildi onu bilmiyorum” dedi.
 
İNŞAATLA İLGİLİ İZİNLER NASIL ALINDI
 
Şehir merkezinin içinde özel bir inşaat şirketi tarafından başlatılan iş merkezi ile ilgili olarak belediyeden izinler nasıl alındı. Belediye inşaat ruhsatı verdimi. İnşaatın projelerini CHP’li bir meclis üyesinin çizdiği ve izin alımlarında da kendisinin büyük bir rol oynadığı belirtildi.