info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vural: Açılım Bir Şey Kazandırmayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Oktay Vural, PKK ya af getirecek bir açılımı istemiyoruz.

Tekirdağ ın Çerkezköy ilçesini ziyaret eden Vural, MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat pikniğine katıldı.

Vural, piknik alanında yaptığı konuşmada, hükümetin yanlış politikalar izlediğini öne sürdü.

Devletin halkına sahip çıkması gerektiğini anlatan Vural, Ak Parti hükümeti kadar kötü yönetildikleri bir dönem olmadığını ileri sürdü.

Başbakanın, one minute dalgasının devam edip gittiğini söyleyen Vural, şunları kaydetti.

Başbakan, Gazze ye insani yardım götürürken İsrail askerleri tarafından vurularak şehit olan ve yaralanan insanlarımıza, bu saldırı yapılmadan önce, one minute diyecekti. Bunlar yaşanmadan önce devlet tavrını koyacaktı. Bu iktidarda laf çok ama ortada yapılan ve görülen bir iş yok.

AÇILIM İSTEMİYORUZ

Açılımın, Türkiye nin hiçbir sorununu çözmeyeceğini savunan Vural, devlet güçlü olmadığı için bu olayların yaşandığını bildirdi.

Vural, Irak ın kuzeyindeki bölgesel yönetimin lideri Mesud Barzani nin, Irak ın kuzeyini teröristlerin cenneti yapmak için elinden geleni yaptığını, ancak devletin bu duruma sadece seyirci kaldığını iddia etti. Vural, şunları kaydetti.

PKK ya af getirecek bir açılımı istemiyoruz. Açılım, ülkemize de insanımıza da bir şey kazandırmayacak. Bizim sorunlarımız açılımdan geçmiyor. Ülke, her taraftan bakıldığında bir çıkmaza girmiş. Bu güç durumdan kurtulmak için devletin başına devlet gelmeli. Ülkenin tek kurtuluşu MHP dir. Bizler, ecdadımız gibi Müslüman ve Türk olarak yaşamak istiyoruz. Bu milletin yalanlara ve yabancı senaryolara ihtiyacı yoktur. MHP, Türkiye ye bir güneş gibi doğacak.

iyarete, MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, MHP Tekirdağ İl Başkanı Yunus Meral, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu da katıldı.