info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yaşlı çifti canavar ayırdı

Tekirdağ da bir cip ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobil içinde sıkışan 78 yaşındaki Fevziye Aksu feci şekilde hayatını kaybederken, eşi hafif şekilde yaralandı.

Alınan bilgiye göre 79 yaşındaki İsmet Aksu ve eşi 78 yaşındaki Fevziye Aksu dün gece İstanbul da bulunan evlerinden çıkarak Tekirdağ daki yazlıklarına doğru hareket etti.
İsmet Aksu yönetimindeki 34 ZD 6248 plakalı otomobil, yazlıklarına yüz metre uzaklıkta bulunan kavşakta, karşı yönden gelen ve Çorlu da müteahhitlik yapan Hikmet Seven in (37) kullandığı 34 MJF 59 plakalı ciple çarpıştı. Kazada, araç içerisinde sıkışan Fevziye Aksu olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü İsmet Aksu ise kolundan ve başından aldığı küçük sıyrıklarla yaralandı.
Kaza nedeniyle yolun tek şeridi ulaşıma kapanırken, trafik kontrollü olarak sağlandı. Fevziye Aksu nun cesedi, savcının incelemesinin ardından sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince çıkarıldı.
Aksu nun cesedi, Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, eşi İsmet Aksu da hastanede tedavi altına alındı. Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde müteahhitlik yapan cip sürücüsü Hikmet Seven ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.