info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeşil, İstifa Haberlerini Yalanladı

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda basın toplantısı düzenleyen Başkan Vekili Selda Yeşil, yönetimin topluca istifa ettiği yönündeki iddiaları yalanladı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Alaettin Demirbağ’ın istifasının ardından İlçe Başkanlığı’na kendisinin vekalet ettiğini söyleyen Selda Yeşil, “Ben görevimin başındayım. İlçe Başkan Vekili olarak yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte görevimizin başındayız. İstifa haberleri kesinlikle yalandır. Biz teşkilatımızın başındayız. Allah nasip ederse seçime kadar da bu böyle devam edecek” dedi. AK Parti Genel Merkez’den herhangi bir atama olması halinde görevi bırakacaklarını kaydeden Yeşil, “İl yönetimi ile görüştük. Bu görüşmenin istifa iddiaları ile hiç alakası yok. Bu görüşme bizden ayrılmış olan Belediye Başkan Aday Adaylarımızla ilgiliydi. İl Başkanı bu konuda yürütme olarak hepimizin kararını almak istedi” dedi. 
 
AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi’nin programının çok yoğun olması nedeniyle konuyla ilgili görüşlerinin alınması için kendilerinin Tekirdağ’a çağrıldığını söyleyen Selda Yeşil, “İstifa söz konusu değil. Teşkilatımız burada dimdik ayakta” diye konuştu. Meclis üyesi aday adaylarının daha önce yönetimden istifa ettiklerini söyleyen Selda Yeşil, “Onların yerine yedeklerden yönetime arkadaşlar alacağız. Süreç seçim kurulunun takvimine göre devam ediyor. Başvuru için son gün 18 Şubat’tır” ifadelerini kaydetti.