info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kulaklık Teknolojisinde Son Nokta

Streamz Media şirketi, Android tabanlı, 1.6 GHz çift çekirdekli işlemcisi bulunan kulaklık sundu. Streamz, müzik çalar fonksiyonu bulunan ilk kulaklık olma özelliğine sahip.

Kulaklık entegreli veya kablosuz yeni nesil kulaklıklar, oyun dünyasının giderek güçlenen akseaurları haline geliyor. Streamz Media ise bu alanda uç noktalarda gezinen bir ürün sundu.
 
Streamz kulaklık, 1.6 GHz işlemci hızında çift çekirdekli işlemciye sahip. Android tabanlı kulaklık, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantı özelliklerinin yanı sıra, dahili belleğe bile sahip.
 
Dahili bellek sayesinde, kullanıcılar kulaklıklarına müzik, ses dosyası ve diğer verileri yükleyebilecek. Smart Wi-Fi ve Bluetooth sayesinde, Streamz akıllı telefon ve streo alıcılar gibi cihazları tespit ederek hotspot olarak kullanabilecek.
 
 
48 kHz/16-bit CD kalitesinde DAC (dijitalden analoğa dönüştürücü) kullanan Streamz ,müzik çalar içeren ilk kulaklık olarak tanımlanıyor. Hoparlör kısımları 50 mm genişliğinde olan Streamz, 160 mW dinamik amplifikatör ve DAC sayesinde CD kalitesinde ses çıkışı veriyor. 4 GB dahili belleği bulunan kulaklığın belleği hafıza kartıyla toplam 36 GB'a çıkarılabiliyor.
 
Streamz’in nakliyatı, Mart 2014’ten itibaren 549 dolardan başlayacak.