info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Akşam 7 den Sabah 7 ye Bedava Uzatıldı

Türk Telekom "akşam 7 den sabah 7 ye bedava" kampanyasını uzattı

Türk Telekom, müşterilerin hayatına değer katan kampanyalar sunmaya devam ediyor. Türk Telekom, "7'den 7'ye Bedava Kampanyası"nı, müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine 1 Ocak 2012 saat 07.00'ye kadar uzattı. Kampanya, Türk Telekom müşterilerine yıl sonuna kadar a kşam 7 sabah 7 arasında, şehir iç ve şehirler arası ücretsiz konuşma fırsatı sunmaya devam edecek.

Tüm bireysel müşterilerin yararlanabildikleri 7'den 7'ye Bedava Kampanyası'yla ev telefonlarından 19.00'dan 07.00'ye kadar yapılan şehir içi ve şehirlerarası aramalar için herhangi bir ücret ödenmiyor. Tüm ev ve iş telefonları bedavaya aranabiliyor. Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan 7'den 7'ye Bedava Kampanyası 'nın süresini müşterilerinin yoğun ilgisi üzerine uzatma kararı aldıklarını belirterek, şunları söyledi: "Müşterilerimizin yoğun ilgi gösterdiği 7'den 7'ye Bedava Kampanyamızın süresini bir kez daha uzattık. Böylelikle müşterilerimizin daha uzun bir dönemde bedava görüşme yapabilmesinin önünü açtık. Kampanya süresinin uzatılmasında, kampanyadan yararlanan müşterilerimizin sayısında yaşanan hızlı artışın etkisi oldu. Hayata değer katan kampanyalarımızı sürdüreceğiz."

Indesit 3 yılda 50 milyon euro yatırım yapacak
Indesit Company Yönetim Kurulu Başkanı Andrea Merloni, önümüzdeki 3 yıl içerisinde Türkiye'ye 50 milyon euronun üzerinde yatırım yapacaklarını belirtti. 2010 yılında rekor bir başarıyla bir milyonuncu ihracatını gerçekleştiren, Türkiye'de bin 100'ün üzerinde istihdam yaratan Indesit Company, yılın son çeyreğinde pazar payını da yüzde 10'a yükseltti.

Indesit Türkiye'nin Grup içindeki yerinden ve öneminden bahseden Andrea Merloni, "Türkiye, istikrarlı ekonomisi, dinamik iş gücü ve stratejik konumu sayesinde Indesit Company için en önemli ülkeler arasında yer alıyor. Türkiye'deki potansiyeli gördüğümüz için buraya önümüzdeki üç yıl içerisinde 50 milyon euro üzerinde yatırım yapacağız. Bu yatırımın bir kısmını üretim, yeni platformlar ve ar-ge çalışmaları için Manisa Soğutucu Fabrikası'na ayırırken, diğer bir kısmını da markalarımızı güçlendirmek adına pazarlama, reklam tanıtım çalışmaları ve satış ağımızı güçlendirmek için kullanacağız. Türkiye'ye yapacağımız yatırımların bize çok iyi geri dönüşler sağlayacağına inanıyoruz. Yüksek kalitede iş gücüne ve tedarikçilere sahip olması Türkiye'nin bizim için en gözde ülkelerden olmasının bir diğer nedenidir" dedi.

Şirketlerin verdiği iş ilanı sayısı ilk çeyrekte % 91 arttı
2011'in ilk çeyreğinde verilen iş ilanları, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 91 arttı. İlk 3 ayda işverenler 152 bin 721 kişiyi istihdam etmek üzere arayışa girerken, aynı dönemde iş ilanlarına başvuran aday sayısı yaklaşık 7.5 milyon oldu. Secretcv.com'un "İş profili" araştırmasına göre, en çok eleman aranan pozisyonlar satış, pazarlama ve muhasebe oldu. Bu pozisyonları mühendis, çağrı merkezi, insan kaynakları ve finans elemanları takip etti.

İlk çeyrekte en fazla iş ilanı sırasıyla mağazacılık/perakendecilik (yüzde 14), tekstil (yüzde 10), bilgisayar/BT/internet (yüzde 9), bankacılık/finans (yüzde 8.5), inşaat (yüzde 8), turizm (yüzde 7.5), gıda (yüzde 7) ve sağlık (yüzde 6.8) sektörlerinde yayımlandı. En çok Marmara (yüzde 55), Ege (yüzde 16) ve Akdeniz (yüzde 10) bölgelerindekiler eleman arıyor. Eleman ilanı verilen illerde İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Bursa ve Kocaeli'nin başı çektiği görülüyor. 2011 yılının ilk 3 ayında eleman arayışında artış kaydeden iller ise Adana, Muğla, Gaziantep, Tekirdağ, Konya ve Denizli olarak belirlendi.