info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

iOS 11.3 Yayınlandı

iOS 11`den bu yana en büyük güncelleme olan iOS 11.3, bugün Apple tarafından yayınlandı. Birkaç önemli işlevle gelen güncelleme, yeni iPad 2018`e de yetişmiş oldu.

Yeniliklerin başında pilin kapasitesini görmenizi sağlayan pil sağlığı menüsü var. Bu menü sayesinde pilin ne kadar eskidiğini görebiliyorsunuz. Burada örneğin "yüzde 95" değerini görüyorsanız, piliniz yüzde 95 kapasitesinde çalışıyor demek. Menü, Apple'ın telefonları bilerek yavaşlattığının ortaya çıkması üzerine iOS'a eklendi.

iOS 11.3 ile Daha İyi Artırılmış Gerçeklik

Bolevard AR gibi yeni artırılmış gerçeklik uygulamaları, iOS 11.3'teki geliştirmeler sayesinde duvar, kapı gibi dikey yüzeyleri, masa ve sandalye gibi yatay yüzeyleri daha düzgün algılayabiliyor. Dairesel masalar gibi "alışılmadık" şekiller de daha isabetli algılanıyor.

Dört Yeni Animoji

iPhone X'inizi donatan yeni Animoji'ler, bir aslan, ayı, ejderha ve bir kurukafadan oluşuyor. Böylece toplam Animoji sayısı, 16'ya ulaşmış bulunuyor. Yeni Animojiler, önceden olduğu gibi 50 farklı yüz kası hareketiyle canlandırılıyor.

Diğer iOS 11.3 İşlevleri

Messages uygulamasına eklenen Businnes Chat ile perakende, finans ve turizm alanıyla direkt olarak iletişime geçilebiliyor. Güncellenen Data & Privacy menüsü, Facebook'ta yaşanan gizlilik fiyaskosunun üzerine tam zamanında eklenmiş. Apple Music ise iOS 11.3 ile birlikte müzik klipleri sunmaya başlıyor ve Apple, bu videoları reklamsız izleyebileceğinizi vurguluyor.