info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sinyal Kalitesini Arttıran iPhone Kılıfı

CES 2015’te sergilenen ilginç ürünlerden biri de Antenna79 adlı firma patentini aldığı anten teknolojisini kullanarak iPhone için sinyal kalitesini artıran bir kılıfı oldu.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kullanıcıları için çok daha iyi bir Wi-Fi ve mobil ağ tecrübesi sağlayacağını iddia edilen kılıfın arka kısmına yerleştirilen altın kaplama anten iki kata kadar artış sağlayabiliyormuş.
 
Reach79 adındaki kılıf, arttırdığı sinyal ile daha iyi veri ve Wi-Fi bağlantısı sunarken, görüşme kalitesini de arttıyor. Bunun yanında telenonunuzun çekmediği yerlerde de çekmesini sağlayan anten aynı zamanda  darbelere karşı koruma sağlayan bir kılıf görevi de görüyor. Ayrıca özellikle "Ben daha iyi çekiyorum" kafasındaki reklamlar dolaşırken de bahsedilmişti. Sinyal kalitesi ne kadar iyiyse, telefonun şarj durumu o kadar uzun olacaktır. Çok iyi kalitedeki sinyale çekmeye çalışmak için uğraşmayan cihaz bir nevi tasarrufta sağlayacak. Yani bu Reach79 aynı zamanda pil tasarrufuna da katkı saplıyor diyebiliriz.
 
Siyah renk seçeneği satışta Reach79, iPhone 6 için $60 ve iPhone 6 Plus için ise $70 fiyatla satılıyor. Önümüzdeki günlerde kırmızı ve daha başka renk sürümleri eklenecek.