info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Teknoloji Devi Sony, Faturasını Ödemediği İçin Kapatıldı!

Teknoloji devlerinden biri olan Sony daha önce hackerlarla başı dertteydi. Şimdilerde ise faturaları ödemeyince siteleri kapatıldı.

Uzun bir süre hack'lenme durumları ile uğraşan Sony son 3 yılda ard arda yaşanan Hack olayları nedeniyle kullanıcılarını korkutan Sony uzun zamandır konu hakkındaki çalışmalarını devam ettiriyor. 
 
Sony ne yaparsa yapsın hacklenme sorununun sitelerinin çökme sorunları gibi durumlardan kaçamayacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz Çarşamba günü Sony'in sahip olduğu oyun siteleri de dahil hemen hemen hepsi bir anda kapandı. Fakat bu seferki problemleri hacklenme değildi. Faturları ödememiş olmasından dolayı kaynaklı. 
 
Her ne kadar bu soruun üstünü kapatmaya çalışan Sony sorunun çözümü için bilgi vermiş olsada Sony SEO Başkanı John Smedley kendi Twitter ağı üzerinden şu sözleri söyledi. "Firmamıza gelen elektronik fatura, bir sebepten ötürü spam kutusuna düşmüş, konu bu kadar basit. Her ne kadar utandırıcı bir durum olsa da olayın arkasında başka bir sorun aramaya gerek yok. DNS ayarlarının tam anlamıyla düzeltilmesi 48 saatlik bir süreye yayılacak. Meydana gelen bu durumdan ötürü hepinizden çok özür dilerim.''