info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye’nin ilk iPhone kuyruğu Bu Gece Başlıyor

Türkiye’nin tek Apple Store’una ev sahipliği yapan Zorlu Center şimdi bu kuyruğa hazırlanıyor.

Türkiye'nin ilk iPhone kuyruğu 25 Eylül akşamı oluşacak. Türkiye'nin tek Apple Store'una ev sahipliği yapan Zorlu Center şimdi bu kuyruğa hazırlanıyor. Yeni iPhone 6'nın satışına 26 Eylül günü saat 08:00'da başlamaya hazırlanan Zorlu Center'daki Apple Store için 25 Eylül akşamı AVM'nin A Kapısı'nın karşısına, Beymen'in yakınlarına sıra için bir barikat kurulacak. iPhone 6'ya hemen sahip olmak isteyenler bu barikatta sıra olacak. Apple, iPhone 6 satışının Türkiye'de ilk kez yapılacağı o gün için bir tanıtım aktivitesi de düzenliyor.
 
Apple
Aslında iPhone 6'nın satışı aynı gün Turkcell TCELL.IS -0.84% ve Vodafone VOD.LN +0.24% mağazalarında da başlayacak. Buna karşın Apple hayranlarının ilgisinin 27'sine uzaması konusunda da önlemler alınmış durumda. The Wall Street Journal Türkiye'nin edindiği bilgilere göre AVM yönetimi o gün 2 saat erken başlayacağı mesaiyi saat 22:00'de, yani normal saatinde bitirmeyi planlıyor. Buna karşın konuya yakın kaynaklar ilginin yüksek olması durumunda bu saatin de uzayabileceği konusunda esnek davranılacağını ifade ediyor.
 
Türkiye'de Perşembe akşamı oluşacak Apple kuyruğu dünyanın birçok şehrinde satışların başlamasıyla birlikte oluştu bile. Tokyo ve Sidney'de yeni ürün almak isteyen gruplar kamp kurarken Londra'da Regent Street'teki mağazanın önünde de kuyruklar oluşmuştu. 
 
Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da 4 Nisan'da açmıştı. 11 Ekim'de açılan Zorlu Center, AVM içinde kapalı bir şekilde bekleyen Apple mağazasından şikayet eden kiracılarına ilk ay için yüzde 50 oranında kira indirimi yapmıştı. Türkiye mağazası, markanın Çin'den sonra doğudaki ve gelişmekte olan ekonomiler içindeki ilk yatırımı olmuştu.
Kaynak : The Wall Street Journal