info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fallout 4: The Wanderer 10 Kasım’da Piyasaya Çıkacak

Fallout 4: The Wanderer 10 Kasım’da Piyasaya Çıkacak

Herkes tarafından merakla beklenen Fallout 4 hakkında çıkış tarihi ve oyun özellikleri belli oldu. Buna göre Fallout 4 10 Kasım 2015 tarihinde piyasaya sürülecek ve büyüleyici özellikleri olacak.
 
Heyecanla beklediğimiz Bethesda konferansı E3 2015’te gerçekleşti ve merak ettiğimiz pek çok ayrıntı açıklandı. En çok merak ettiğimizle lafa başlayayım: 10 Kasım 2015’te Fallout 4 geliyor!
 
Etkinlikten paylaşılan detayları ise şöyle özetleyeyim:
 
Oyun nükleer bombaların düşmesinden önce başlıyor.
Karakter yaratma ekranımız da bu dönemde oluyor. Savaş öncesi evimizdeyken eşimizle beraber ayna karşısına geçiyoruz ve oldukça gelişmiş bir yüz seçme sistemi kullanılmış. Bir takım slider’ları sağa sola kaydırmak yerine yüzümüzü kendimiz şekillendiriyoruz.
 
Dedikoduların aksine, kadın veya erkek karakter seçmemize mani bir durum yok.
 
Kapı kapı dolaşan bir Vault-Tec görevlisine verdiğimiz yanıtlar ile trait’lerimiz ve S.P.E.C.I.A.L statlarımızı ayarlıyoruz.
Vault 111’e ailemiz ile birlikte giriyoruz, ancak oyun nasıl olduğu açıklanmayan bir biçimde bombaların düşüşünden 200 yıl sonrada geçiyor.
Trailer’da gördüğümüz gibi bir köpek oyunun daha başlarındayken bizim companion’ımız olabiliyor. Ayrıca savaş öncesi evimizdeki hizmetçi robot da 200 yıl sonra karşımıza çıkıyor.
VATS sisteminde birkaç geliştirme var. VATS’a geçtiğinizde oyun tamamen donmuyor, sadece fazlaca yavaşlıyor.
Oyun esnasında bulduğumuz çer çöp, crafing’te kullanılabiliyor. 50 adet silah ve 700’den fazla mod bulunuyor. Power Armor’u da customize edebiliyoruz.
Gösterilen trailer’lara bakılırsa Power Armor epey şık özelliklere sahip, ayrıca Vertibird’ler de oyunda bir yere sahip.
Kendi evimizi inşa edip orada tarım yapabilecek, temiz su bağlayabileceğiz. Bunu yapmak zorunda değiliz, ancak yaparsak çok güçlü silahlar satan NPC’lerin kapımıza gelme olasılığı var.