info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Popüler Oyun Witcher 3 Türkçe Oldu

2015 yılında piyasaya sürülen ve dünya çapında büyük bir başarıya ulaşan The Witcher 3: Wild Hunt, 1.30 güncellemesiyle beraber tamamen Türkçe dil desteği sunuyor.

CD Projekt RED tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en prestijli ödülü olarak kabul gören The Game Awards’ta en iyi oyun ödülünü kapan The Witcher 3: Wild Hunt ve oyuna ait genişleme paketleri resmi olarak Türkçe Altyazı desteğine kavuştu.

Daha önceleri de gündemde olan ama firma tarafından çeviri iddiaları yalanlanan The Witcher 3’ün dilimize kazandırılmasının en büyük çıkış noktası ülke içindeki satışlar oldu. Gerek kutulu gerekse dijital olarak binlerce oyuncuya ulaşan yapımın Türkçe olması için de önünde bir engel kalmadı. En Güzel The Witcher 3 Cosplayleri 23 Studios tarafından çevirisi yapılan The Witcher 3: Wild Hunt’ı Türkçe olarak oynamak için başta da söylediğimiz 1.30 güncellemesini indirmeniz gerekiyor.

Geçtiğimiz gün Game of the Year versiyonu çıkan oyunun aynı zamanda Hearts of Stone ve Blood and Wine adında iki adet genişleme paketi de bulunuyor.