info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türk Oyunları Gamescom 2016`da Gövde Gösterisine Hazır

Almanya’nın Köln şehrinde başlayacak olan Gamescom 2016 Farming Simulator açısından büyük önem taşıyor

Gamescom 2016 spot ışıklarını tekrar Farming Simulator 17’nin üzerine çevirecek ve oyun Almanya’daki oyuncularla buluşacak: her yıl olduğu gibi bu yıl da oyuncular devasa Farming Simulator standında (Salon 8 – B41) yeni oyunun önizleme versiyonuna erişip oynayabilecekler.

Oyuncular ayrıca PlayStation standında da Farming Simulator 17’yi deneyebilecekken, basın mensupları da Focus Home Interactive standında (Salon 3.2 – D16) geliştiricilerin de yer alacağı resmi oyun sunumuna katılabilecekler. Bu sırada Gamescom Fragmanını seyrederek Farming Simulator 17’nin yeni ortamları ve yeni özellikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu yeni özellikler arasında daha çeşitli çiftlik hayvanları ve yeni hayvan türü olan domuzlar da bulunuyor. Nakliye sistemi de belirgin biçimde geliştirildi; yeni raylı taşıma sistemi ve kullanılabilir trenler sayesinde oyuncular yeni Goldcrest Valley ortamındaki farklı üretim ve satış noktaları arasında büyük miktarda malları taşımak için alternatif bir yola sahip olacaklar.

Bunlar Farming Simulator 17’nin yeni özelliklerinden yalnızca birkaçı. 250’den fazla taşıt ve 75’in üzerinde markadan aletler içeren Farming Simulator 17 bugüne kadar yaratılmış en eksiksiz çiftçilik simülasyonu. 25 Ekim 2016’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak olan oyunla ilgili daha fazla detay önümüzdeki haftalarda açıklanacak.