info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Edirne de Yıldırım Can Aldı

Edirne’de yağan sağanak yağmur ile Karaağaç Lozan Caddesi üzerinde bulunan Emirgan Çay Bahçesinde asırlık bir ağaca yıldırım düşmesi sonucu 13 Kişi yaralandı, bir kişi hayatını kaybetti.

Meriç Nehri kenarında ağaçlık bir alanda olan çay bahçesinde yıldırım düşen ağacın çay bahçesinde oturanların üzerlerine düşmesiyle 13 kişi yaralanırken hastanelere sevk edilirken bir kişinin içeride kaldığı ifade edildi. Olay yerine gelen itfaiye, AFAD, EDAK sivil savunma ekipleri yaklaşık 4 saatlik bir çalışmanın ardından 23 yaşındaki Ufuk Mumcu’nun cansız bedenine ulaştı. Batı Trakya’dan ailesiyle birlikte Edirne’ye gezmeye gelen Ufuk Mumcu hayatını kaybederken, ailesi hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 
 
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, olay yerine gelerek yaşanan olayla ilgili bilgi aldı. Sedefçi gazetecilere yaptığı açıklamada, büyük bir fırtına ve afet yaşadıklarını getirerek, "Çok üzücü bir olay yaşadık. Çay bahçesindeki asırlık bir ağaca, yıldırım isabet etmesi sonucu maalesef çatının üzerine devrildi. Bir genç arkadaşımız enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı" dedi. 
Ufuk Mumcu’nun cansız bedeni cenaze aracına bindirilerek, Trakya Üniversitesi hastanesi morguna kaldırıldı.